God Mat Är Gott!

2021-09-04
19:32:46

Panang Chicken Curry

3 portioner
 
2 msk Matolja
3 msk Panangcurry
500 gr Kycklinglårfile, putsad och tunt skivad
2 dl Kokosmjölk (1/2 burk)
1,5 msk Fisksås
2 tsk Palmsocker
 
Servera med:
Jasminris
Strö ev strimlad färsk röd Chili överför mer hettatha
 
Fräs Panangcurry med Matoljan på medelvärme i 2 minuter.
Tillsätt Kyckling och fräs tills den börjar få färg.
Rör i Kokosmjölken och låt sjuda på svag värme utan lock i 30 minuter.
Såsen ska koka ned men det ska inte bli torrt .
Tillsätt Fisksås och Palmsocker
Smaka av.
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: