21:10:10
Pad Krapow Moo (Fläskfile chili och harico verts)

4-5 portioner
2 msk Ostronsås
1 msk Fisksås
2 tsk Strösocker
2 msk Jordnötsolja (matolja går också bra)
550 gr Fläskfilé, tunt skivad
1 röd Paprika, urkärnad och grovt hackad
2 st röda Chili, halverade, urkärnade och tunt skivade
2 klyftor Vitlök, fint hackade
150 gr Harico Verts, frysta går bra
80 ml Vatten
ca 1 dl färska blad Thaibasilika, ca 20- 30 st räcker
(Teriakisås efter smak ca 1-2 msk)
Blanda ostronsås, fisksås och socker i en skål.
Hetta upp 2 tsk av oljan i en stor wok på ganska hög värme.
Woka snabbt 1/3 av köttet i ca 2 minuter, lägg över i en skål.
Gör 2 omgångar till och se till att woken är varm mellan omgångarna
Hetta upp resterande olja och woka snabbt, paprika, chili och vitlök i 2 minuter.
Tillsätt vatten och bönorna och woka ytterligare 3 minuter till bönorna är krispiga.
Rör i ostronsåsmixen och köttet, medans det snabbt blir varmt smaka av om du vill ha en lite sötare smak med 1-2 msk teriakisås
Tillsätt basilikabladen, rör runt snabbt och servera med ris och japansk soja