God Mat Är Gott!

2019-01-01
13:57:51

Grillade fyllda Portabellosvampar

  • Portabellosvampar
  • Philadelphiaost
  • Riven lagrad Cheddarost
  • Pimientos de Padrones (Eller annan chili)
  • Persilja

 

Gör så här:

  • Gör i ordning din grill för indirekt värme och ca 150-175 grader
  • Plocka bort foten på svampen
  • Finhacka persilja och Pimientos de Padrones
  • Blanda ihop färskost, riven cheddarost, chili och persilja
    Se till att ha en något större andel cheddar än färskost
  • Fyll Portabellon med blandningen
  • Grilla indirekt i ca 30 minuter eller tills osten fått en fin yta
    och Portabellon har krympt ihop något och släppt vätska
  • Servera som tillbehör till valfri grillrätt.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: