God Mat Är Gott!

2017-01-14
17:23:00

Italiensk Skinkgryta

4 portioner
 
400 gram färsk Skinka, tunnt strimlad                                     SERVERING:
100 gram rökt Skinka, strimlad                                                4 portioner kokt Pasta
½ msk Smör                                                                            1 röd Lök, strimlad
1 Köttbuljong                                                                           1 liten Squash, skivad  
2 dl Creme Fraiche Tomat & Basilika                                      Parmesan, färsk riven
1 dl Mjölk
½ tsk Salt
1 krm Svartpeppar, nymald
½ tsk torkad Salvia, smulad
 
 
Bryn färska Skinkan i Smöret, lägg över i en gryta.
Bryn den rökta Skinkan i sitt eget fett och lägg över i grytan.
Smula i Buljongtärningen och lägg i Creme Fraiche, Mjölk, Salt, Peppar och Salvia, puttra under lock 5 min.
Fräs rödlöken några minuter i matfett och tillsätt sedan Squaskskivorna och fräs några minuter till.
Koka Pastan.
 
Servera pasta med Skinkgrytan och toppa med Lök, Sqush och riv över Parmesan.
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: