17:23:00
Italiensk Skinkgryta
4 portioner
400 gram färsk Skinka, tunnt strimlad SERVERING:
100 gram rökt Skinka, strimlad 4 portioner kokt Pasta
½ msk Smör 1 röd Lök, strimlad
1 Köttbuljong 1 liten Squash, skivad
2 dl Creme Fraiche Tomat & Basilika Parmesan, färsk riven
1 dl Mjölk
½ tsk Salt
1 krm Svartpeppar, nymald
½ tsk torkad Salvia, smulad
Bryn färska Skinkan i Smöret, lägg över i en gryta.
Bryn den rökta Skinkan i sitt eget fett och lägg över i grytan.
Smula i Buljongtärningen och lägg i Creme Fraiche, Mjölk, Salt, Peppar och Salvia, puttra under lock 5 min.
Fräs rödlöken några minuter i matfett och tillsätt sedan Squaskskivorna och fräs några minuter till.
Koka Pastan.
Servera pasta med Skinkgrytan och toppa med Lök, Sqush och riv över Parmesan.